Luka Ivančić više nije generalni direktor Rijeke

Screenshot: HNK Rijeka / You Tube

Luka Ivančić više nije generalni direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, objavio je klub s Rujevice. Ivančić je navedenu funkciju obavljao od srpnja 2018. godine kada je naslijedio sadašnjeg člana Uprave NK Osijeka Vladu Čohara.

“Na početku želim se zahvaliti predsjedniku kluba Damiru Miškoviću. Kao što sam istaknuo kad sam dolazio na funkciju direktora bila mi je čast preuzeti ovu funkciju i predsjednik je sve ove godine svesrdno podržavao i poticao u mom radu. Želim se zahvaliti i svim članovima Uprave i Nadzornog odbora, kao i cijelom sportskom segmentu koji je proteklih godina ostvarivao sjajne rezultate. Želim se posebno zahvaliti na predanom radu cijeloj Radnoj zajednici s kojom sam imao prilike najbliže surađivati proteklih godina, kao i svim djelatnicima Stadiona Kantrida koji svakog dana naporno rade na održavanju cijelog kampa HNK Rijeka. Hvala svim našim sponzorima, dobavljačima, partnerima, suradnicima… Naravno, hvala i svim navijačima na podršci, bili su i ostali uz nas i u dobrim i u lošim trenucima”, rekao je na oproštaju Luka Ivančić.

“Gledajući unatrag mogu reći da su mi najdraži trenuci sigurno bili osvajanje dvaju Kupova Hrvatske kao i plasman u skupine Europske lige kojeg smo ostvarili u dosta teškim uvjetima i sezoni koju je obilježila korona. Bilo je tu puno izazova kroz godine koje smo uspješno prebrodili. Za mene ovo nije nikako zbogom već samo doviđenja. Ono što je sigurno da ću i dalje ostati veliki navijač Rijeke i da ću svakom prilikom dolaziti na utakmice jer u HNK Rijeka sam prije svega proteklih godina stekao puno prijatelja. Cijelom klubu želim sve najbolje u daljnjem radu i puno uspjeha na sportskom terenu”, zaključio je Luka Ivančić.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter