Luka Modrić uvršten u najbolju momčad Lige prvaka

Foto: Wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić našao se među 23 najbolja nogometaša u netom završenoj sezoni Lige prvaka.

35-godišnjak je u elitnom klupskom natjecanju upisao 12 nastupa u kojima je postigao jedan gol i tri asistencije, a s kraljevskim klubom je dogurao do polufinala gdje je poražen od kasnijeg osvajača Chelsea.

Najbolju momčad je birao tehnički odbor UEFA koji su činili Packie Bonner, Cosmin Contra, Corinne Diacre, Dušan Fitzel, Steffen Freund, Robbie Keane, Roberto Martínez, Ginés Meléndez, John Peacock, Gareth Southgate i Patrick Vieira.

Najviše igrača u momčadi sezone ima osvajač Chelsea, njih sedam, a potom slijede finalist Manchester City s pet igrača, PSG  i Real Madrid s tri predstavnika, Bayern je dao dva igrača, a Porto, Borussia Dortmund i Barcelona imaju po jednog odabranog.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email