Manaj i Mihana na probi u Hajduku II

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uz Marija Marovića pripremama druge momčadi Hajduka priključila su se dva mlada albanska nogometaša koji će idućih dana boraviti na probi. Radi se o Arbu Manaju i Redonu Mihani.

Arb Manaj je rođen 23. srpnja 1998. godine, igra na poziciji lijevog krila i napadača. Počeo u Dukagjiniju iz Kline, dobivao je priznanja od 15. godine, nastupajući kao kadet za drugoligaške seniore te ekipe, te je pozivan u U17 i U 19 reprezentaciju Albanije. S tek navršenih 17 godina suočava se s teškom ozljedom stražnjih križnih ligamenata, te ih operira, radi čega propušta kompletnu sezonu 2015/16.

Vraća se na teren na ljeto 2016., ali opet mu ozljeda i operacija odnose proljetni dio. Ipak, na ljeto 2017. seli korak više, u prvoligašku Trepçu 89, gdje od tada igra. Ovoga je ljeta došao na probu u Rudeš, ali ostaje na Kosovu i zabija dva gola za Trepçu 89 u 11 prvoligaških nastupa.

Arb Manaj

Redon Mihana je rođen 28. lipnja 1999. u Tirani, te pokriva više ofenzivnih pozicija. Prvi mu je poznati klub bio KF Laçi za čije je kadete igrao prije prijelaza u Apolloniju Fier sa 16 godina. Igra redovito za prvu ekipu tog drugoligaša od svoje 18. godine, te u prvoj seniorskoj sezoni zabija, ovisno o izvoru, 8 ili 9 golova u 20 nastupa. Nakon što je igrao za U19 reprezentaciju već ranije, to mu je donijelo i poziv u U21 reprezentaciju Albanije, međutim, na ljeto ozljeđuje meniskus, operira se i oporavlja većinu jeseni, odigravši tek zadnje tri utakmice polusezone.

Kao i u slučaju Manaja, čini se da se radi o određenom talentu koji je iskazao u nekom trenu potencijal i kvalitetu veću od svojih godina, ali su ih ozljede usporile u nogometnom razvoju. U kakvom su stanju sad trebaju tek dokazati.

MODD

Pročitajte još:

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/druga-hnl/hajduk-ii/mario-marovic-na-probi-u-hajduku-ii/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter