Marin Ljubičić potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Talentirani devetnaestogodišnji napadač Marin Ljubičić danas je potpisao ugovor s Hajdukom do 2026. godine, izvijestio je klub s Poljuda. Debi za prvu momčad upisao je početkom ožujka ove godine u utakmici osmine finala Hrvatskog kupa protiv Zagreba, a u prvenstvu je debitirao protiv Šibenika na Poljudu postigavši pogodak za pobjedu. 

Marinovim potpisom Hajduk je na duže vrijeme vezao talentirani dvojac juniorske momčadi koja je trenutno prva na tablici. Podsjetimo, prije dva mjeseca ugovor do 2026. godine potpisao je Stipe Biuk, kapetan Hajdukovih juniora, a sada mu se pridružio Ljubičić koji je s 22 postignuta gola najbolji strijelac lige. 

“Iznimno sam sretan što najtalentiranije igrače iz naše Akademije dugoročno vežemo s Klubom. Marin je definitivno jedan od njih, mlad je igrač, ali već je iskazao svoj potencijal. Već je sudjelovao na pripremama s prvom momčadi, s njima svakodnevno trenira, iznimno je povezan s Klubom, a ovaj potpis mu je nagrada za rad i trud. Pred njega trenutno nećemo stavljati pritisak ni velika očekivanja, idemo korak po korak, uvjereni da će se razviti u kvalitetnog igrača” – kazao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

“Ponosan sam i sretan zbog današnjeg dana, baš kao i cijela moja obitelj. Koliko god mi je san bio zabiti gol za prvu momčad na Poljudu, toliko mi je i velika želja bila potpisati ugovor s Hajdukom. Ovo je poseban dan u mom životu. Svjestan sam da je preda mnom još puno posla, da moram ostati čvrsto na zemlji, ponizno i napornim radom opravdati očekivanja. Potpis za Hajduk je nešto što svako dijete u Dalmaciji sanja od malih nogu, a rijetkima se to ostvari. I zbog toga ovo shvaćam kao privilegiju i dodatnu motivaciju za sve ono što me čeka te se nadam da ću Hajduku na terenu vratiti ovu priliku koju mi se pružila” – istaknuo je Marin nakon potpisa ugovora. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email