Marinka Akrap predstavljena kao nova članica Uprave Hajduka

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kao što je već najavljeno na Glavnoj skupštini Kluba, odlukom Nadzornog odbora HNK Hajduk nova članica Uprave od danas je i službeno postala Marinka Akrap čiji će djelokrug poslova biti marketing, prodaja i odnosi s javnošću, prenosi hajduk.hr.

Na mjesto članice Uprave Kluba, gospođa Akrap dolazi iz Podravke s pozicije direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje.

Marinka Akrap je rođena u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima. Udata je i majka je dviju kćeri. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Radom u visokom menadžmentu velike europske drogerije, te kroz vođenje korporativnog marketinga i komunikacije u hrvatskoj prehrambenoj kompaniji koja posluje na dvadeset i pet tržišta diljem svijeta, imala je priliku strateški i operativno sudjelovati u kreiranju i odlučivanju o sadržaju i platformama komunikacije od dizajna proizvoda, video, audio i tiskanog materijala, publikacija, oglasa pa do svih oblika digitalne komunikacije, istraživanja tržišta, odnosa s javnošću, kampanja, sponzorstava, događanja i sl.

 “Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu. Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet, mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bi doprinijela da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost.” – poručila je gospođa Akrap prilikom imenovanja na mjesto nove članice Uprave.

Uspješnu menadžersku karijeru dodatno su joj obilježili brojni projekti vezani za društveno odgovorno poslovanje, edukaciju, kulturu, glazbu i sport. Posebno se ističu sportski projekti na kojima je aktivno sudjelovala u kreativi, organizaciji i provedbi, među kojima se mogu spomenuti: sponzorstvo brojnih saveza (Hrvatske skijaške reprezentacije, Hrvatskog vaterpolo saveza, Hrvatskog košarkaškog saveza, Hrvatskog rukometnog saveza….) te kao najvažniji sportski projekt, sponzorstvo Rukometnog kluba Podravka Vegeta gdje je od 2018. do 2021. godine obavljala i funkciju članice Nadzornog odbora, navode s Poljuda.

Član Uprave Ivan Matana bit će od danas zadužen za financije, pravni segment i logistiku s naglaskom na izradu strategije i razvoj infrastrukture.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email