Mario Pašalić: “Tri boda su najvažnija”

Screenshot: Nova TV
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mario Pašalić je svojim trećim golom u reprezentativnom dresu, ali i prvom u natjecateljskoj utakmici, presudio kvalifikacijsku utakmicu na Rujevici u kojoj su Vatreni na putu do Svjetskog prvenstva u Kataru bili bolji od Cipra.

Veznjak talijanske Atalanta je nakon susreta u razgovoru za Novu TV izjavio: “Očekivali smo tešku utakmicu, nešto slično kao protiv Slovenije, da će se suparnik povući tražiti svoje prilike iz kontre i polukontre. Mi smo morali biti mirni i strpljivi. Sreća što smo prvo poluvrijeme zabili gol pa smo s olakšanjem otišli na stanku. Drugi dio je štekalo, usporili smo malo protok lopte, nije išlo kao u prvom poluvremenu, ali na kraju tri boda su najvažnija.”

Upitan u vezi problema s ozljedom koju je imao u proteklom periodu Pašalić je rekao: “Trebalo mi je neko vrijeme da se nakon ozljede vratim u pravi ritam. Sad sam super i nemam nikakvih problema. Drago mi je što sam pogotkom pridonio pobjedi. Modu reći da mi Cipar nekako leži jer sam protiv njih i debitirao 2014. godine. Sretan sam zbog toga.” 

Veznjak Vatrenih se na koncu osvrnuo i na predstojeći sraz s Maltom: “Sigurno da će biti slično ovome što je igrao Cipar. Prvo ćemo analizirati ovu utakmicu kako bismo vidjeli gdje se možemo popraviti da budemo još uvjerljivi.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email