Matija Đulvat pred Šalatu: „Ljeto je bilo burno, ali doveli smo igrače koji znaju što znači riječ Dinamo“

Foto: Futsal Dinamo

U petak s početkom u 18 sati počinje deveto izdanje sportsko-navijačke manifestacije ‘Dinamo na Šalati’. Prvog dana Šalate 2022 igraju se utakmice četvrtfinala i polufinala Trofeja Dinamo te dvoboj za treće mjesto. U subotu program počinje u 18 sati utakmicom finala Trofeja Dinamo, slijedi utakmica Superkup Oskar Kadrnka, a središnji događaj manifestacije, utakmica između Futsal Dinama i prvaka Makedonije Futsal Shkupija počinje u 20.15.

Kao i svake godine Futsal Dinamo će na Šalati svojim navijačima predstaviti momčad za iduću sezonu. Prošlo ljeto bilo je prilično turbulentno za zagrebački klub kojeg su napustila petorica igrača, među kojima i neki koji su dugi niz godina nosili plavi dres. S druge strane, Dinamo je za sada doveo četiri igrača, a u planu su još neka pojačanja.

„Mora se priznati da je ljeto bilo burno, ali to je sasvim normalno kada se događaju velike promjene i rade rezovi koji nisu popularni. Glavni igrači u ekipi će biti profesionalci koji su reprezentativci Hrvatske, a igranje futsala bit će im glavni fokus u životu. Uz studente i svega dva do tri igrača koji rade, ova momčad će moći trenirati više, a bit će i najmlađa ikada. Osim novog kapetana Pavlića, niti jedan igrač neće imati više od 29 godina tako da smo definitivno stvorili momčad za sadašnjost, ali i za budućnost. Uz to smo potpisali tri igrača iz Zagreba, a imamo u pripremi još jednog, koji znaju što znači ime Dinamo“, rekao je prije Šalate strateg kluba Matija Đulvat.

Foto: Futsal Dinamo

Iako je utakmica na Šalati revijalnog karaktera, cilj je s pobjedom otvoriti novu futsal sezonu…

„Moram priznati da sa nestrpljenjem očekujem tu utakmicu bez obzira što će biti revijalnog karaktera i što će svi dobiti priliku za igranje. Ipak kreću pripreme za novu sezonu i ta prva utakmica će skinuti nervozu sa svih nas jer će to biti i službena potvrda da se krenulo. Shkupi je odlična momčad, puna kvalitetnih pojedinaca, koja je namučila ono najjače Novo vrijeme u Ligi prvaka prije 3 godine tako da očekujem vrhunsku utakmicu. Možemo mi pričati da je utakmica revijalna i tako se ponašati prije i poslije utakmice. Ali kad izađeš na teren i kad čuješ huk s tribine onda sve pada u vodu i želiš pobijediti“, poručio je Đulvat.

Za prvi dan Šalate (petak) i utakmice Trofeja Dinamo ulaz se ne naplaćuje, a za drugi dan (subotu), cijena ulaznice iznosi 50 kuna. Ulaznice je moguće nabaviti u BBB Fan Shopu u Ilici 37, na Trofeju Dinamo u petak te od 17 sati na blagajni Šalate (ulaz za posjetitelje).


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter