Meteora Futsal dignula prvi Trofej Dinamo, Boysi napravili spektakularnu bakljadu (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer je u Petrinji završen prvi turnir u sklopu ovosezonskog natjecanja Trofej Dinamo.

Naslov u Petrinji osvojila je mlada ekipa Meteora Futsal, sastavljena od juniora Uspinjače Gimke i Futsal Dinama, za finale dodatno pojačana reprezentativnim golmanom Gimke Markom Vukovićem.

Meteora je u finalu s 3:1 svladala još jednu “juniorsku” ekipu Dječji nogomet, što je potvrda da će odlične mlade ekipe igrati veliku ulogu na ovogodišnje natjecanju. Treće mjesto osvojio je hrvatski futsal drugoligaš MNK Siscia iz Siska.

Najboljim igračem proglašen je Antonio Sekulić iz Meteore, najbolji strijelac je Marko Korečić iz Vulkanizacije Mario sa 16 pogodaka, a najbolji  golman Patrik Gugec iz Dječjeg nogometa.

Meteora Futsal – osvajači turnira u Petrinji

Nakon finala lokalni Bad Blue Boysi, koji su kroz cijeli turnir skupljali pomoć za mladu Luciju Antolčić koja će se ubrzo podvrgnuti teškoj operaciji kralježnice, priredili su spektakularnu bakljadu kraj ŠRC Pigik na kojem se i igrao turnir.

Slijedi Trofej Dinamo Črnomerec – Memorijalni malonogometni turnir Mate Čuljak koji se igra u spomen na prerano preminulog malonogometnog virtuoza. Prijave za veteranski dio turnira završavaju u ponedjeljak 10. lipnja, a za seniorski u utorak 11. lipnja. Sve zainteresirane ekipe za turnir mogu se prijaviti na službenoj stranici natjecanja www.trofej-dinamo.hr.

Trofej Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter