Mihael Mikić priključen stručnom stožeru prve momčadi Dinama

Screenshot: GNK Dinamo / You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon 12 i pol godina Mihael Mikić se vratio u Maksimir priključivši se stručnom stožeru prve momčadi Dinama kojeg predvodi Damir Krznar. Dosadašnji pomoćnik Igora Bišćana u njegovim prethodnim te aktualnom angažmanu u U21 reprezentaciji Hrvatske je nakon potpisa ugovora za službene stranice Plavih izjavio:

– “Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu. Prošlo je, mislim, 12 i pol godina. Sad kad pogledam unazad ne izgleda mi to tako puno. Veselim se jer sam se vratio praktički doma i zbog toga što sam dobio priliku raditi u svom klubu. Prošao sam svašta u Dinamu, i najbolje trenutke i teške trenutke, tako da imam iskustvo u svim sferama. Nadam se da ćemo biti uspješni kao i tada u igračkoj karijeri. Nadam se dvostrukoj kruni, Ligi prvaka i da će Dinamo biti konkurentan i osigurati proljeće u Europi. Šteta je ne nastaviti tu tradiciju i bilo bi lijepo da to postane pod normalno ili ”novo normalno” za Dinamo. Veseli me suradnja s Damirom i ostatkom stožera. Krznar ima iskustvo, znamo svi kakav je taktičar i analitičar, i koji god će mi dio posla dati da odradim, dat ću sve od sebe. Veselim se radu, napretku i tome da zajedno napravimo velike stvari.”

Dres Plavih Mikić je nosio u dva navrata. Prvotno od 1998. do 2004. godine, a potom od proljeća 2007. do prosinca 2008. godine te je u tom periodu osvojio sedam naslova prvaka Hrvatske, sedam trofeja Hrvatskog nogometnog kupa te dva Superkupa, uz dva nastupa u grupnoj fazi Lige prvaka. Upisao je ukupno 283 službene utakmice u kojima je zabio 37 golova.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email