Miješali se divljenje i tuga – na Šalati upriličen navijački oproštaj od Kadrnke i Capara

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U utorak se pred više od tisuću ljudi na Šalati Futsal Dinamo oprostio od svojih preminulih igrača Matije Capara i Oskara Kadrnke. Na starom zagrebačkom stadionu odigrane su dvije utakmice. Prva je između kadeta Futsal Dinama i kadeta Crnice, domaćina turnira s kojeg su se Oskar i Matija vraćali te kobne nedjelje.

Prije glavnog događaja večeri, kadeti Dinama i Crnice, djeca iz škola nogometa i futsala iz Zagreba i okolice, seniori Futsal Dinama te igrači MNK Šibenika 1983 na terenu su formirali slova O i C, kao i jedno veliko srce. Održana je minuta šutnje, nakon koje su se Bad Blue Boysi, kao i pedesetak Funcuta, navijača Šibenika, oprostili od Matije i Oskara na svoj način – pjesmom i navijanjem.

U dvoboju između Futsal Dinama i MNK Šibenika 1983, kluba koji također funkcionira prema modelu „jedan član, jedan glas“, a nedavno je izborio plasman u 2. HMNL Jug, Dinamo je slavio 5:2, ali rezultat je jučer bio u drugom planu. BBB su napravili transparent s Caparocvom najdražom navijačkom pjesmom – „Moj Dinamo, život si mi ti“ – a navijanje je tijekom cijele utakmice istovremeno izazivalo divljenje i tugu.

Sav prihod od prodanih ulaznica uplatit će se obiteljima tragično preminulih Matije Capara i Oskara Kadrnke. U prodaji su još uvijek posebno dizajnirane majice u spomen na Oskara i Matiju kao i kartice sjećanja.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter