Mile Škorić propušta derbi s Hajdukom

Kapetan Osijeka Mile Škorić neće biti na raspolaganju treneru Nenadu Bjelici za nedjeljni okršaj 29. kola HT Prve lige u kojem će Bijelo-plavi u Gradskom vrtu odmjeriti snage s Hajdukom.

Nakon pregleda magnetnom rezonancom zbog ozljede gležnja i kvadricepsa koje je zaradio u prijateljskom okršaju Hrvatske i Bugarske u Dohi utvrđeno je da će pouzdani stoper van travnjaka biti sljedećih 15 do 20 dana, potvrdili su iz Osijeka.

– “Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone.”, izjavio je Škorić za službene stranice svog kluba.

Osim susreta s Hajdukom tako će propustiti i prvenstvene oglede sa Slaven Belupom i Hrvatskim dragovoljcem, a pod upitnikom je i za utakmicu s Rijekom koja se igra 23. travnja.