Mišković dobio podršku članova HNK Rijeke

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković dobio je podršku čak 97,8% članova koji su od četvrtka do nedjelje imali priliku na službenim internetskim stranicama kluba glasovati na anketno pitanje “Želite li da predsjednik Damir Mišković ostane na čelu Rijeke?”.

Anketi je od 5.700 punoljetnih članova kluba pristupilo njih 2.724 što je izlaznost od 47,8%, a 2.664 člana odnosno 97,8% su podržali predsjednika Miškovića dok se protiv njegovog ostanka na čelu kluba s Rujevice izjasnilo samo 60 članova odnosno 2,2%.

Do ankete je došlo nakon što su najvjerniji navijači Rijeke od predsjednika Miškovića na utakmici s Hajdukom putem transparenta zatražili da “odjebe mafiju” obzirom na njegov sastanak sa Zdravkom Mamićem za vrijeme kampanje za predsjednika HNS-a na što je Mišković izjavio da će se “sastajati s kim hoće i kad hoće”.

Održavanju ankete se protivila Armada koja je u priopćenju izjavila:

“…smatramo da je najavljena anketa pogrešan potez prividne demokracije jer niti u jednom trenutku nitko nije tražio ostavku vodstva Rijeke i predsjednika Miškovića pa to nije niti predmet pitanja, a mogla bi dovesti do nepotrebnih podjela koje su česte u Hrvatskoj, u vidu ili si za ili si protiv.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter