Mladi napadač Osijeka posuđen Istri 1961

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Osijek i Istra 1961 postigli su dogovor oko posudbe mladog napadača Diona Drene Belje koji će tako sljedećih godinu dana provesti na Aldo Drosini.

– “Meni je sada najvažnije igrati, kako bih se potom u Osijek vratio s dragocjenim iskustvom igranja u kontinuitetu. Vjerujem da ću se nametnuti u novoj sredini, a Bijelo-plavima, dakako, želim ostvarenje ambicija i još jednu uspješnu sezonu”, rekao je Beljo za službene stranice Osijeka.

Prvi čovjek tamošnje struke Nenad Bjelica je dodao: “U borbi za najviše ciljeve koje mi imamo teško bi nam bilo Belji pružiti baš puno pravih prilika u konkurenciji napadač koju trenutno imamo. On mora razvijati i potvrđivati svoj potencijal i vjerujem da će mu dobro doći posudba u Istri 1961. Imali smo i za nas atraktivnije ponude iz inozemstva, ali smo procijenili da je ovo za Diona bolja opcija. Bitno mu je što više igrati, a mi ćemo ga, naravno, sa zanimanjem pratiti.”

19-godišnji stasiti napadač je u Osijek pristigao iz Cibalije u ljeto 2019. godine te je za prvu momčad dosad upisao 16 nastupa, a jedini gol je postigao u posljednjem kolu prošle sezone u pobjedi upravo nad Istrom 1961.

Juniorski reprezentativac Hrvatske je iskustvo skupljao i u Osijeku II za kojeg je u 38 utakmica zabio devet pogodaka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter