Mladina neće voditi Rudeš u novoj sezoni

Nakon što su osvojili naslov u Prvoj nogometnoj ligi čime su izborili povratak u najviši rang natjecanja u Rudešu su se odlučili za promjenu trenera pa tako klub napušta Davor Mladina kojemu je istekao ugovor. Iskusni nogometni stručnjak je u zagrebački klub stigao početkom listopada prošle godine te je u 23 prvenstvene utakmice upisao 14 pobjeda, šest remija i tri poraza.

“Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu, te smo se dogovorili da svatko krene svojim putom. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača”, poručio je sad već bivši strateg Mladina.

Sportski direktor Silvio Marić je dodao: “Imali smo fenomenalnu suradnju, drago mi je da smo radili ovih sedam, osam mjeseci, jer i ja sam puno naučio. Ostvarili smo veliki uspjeh, vodili smo na tablici gotovo cijelo prvenstvo. Također, stigli smo i do četvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, a za dlaku nam je izmaklo i polufinale. Dakle, ispisali smo povijesne rezultate kluba. Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće, jer znam da ima nekoliko inozemnih ponuda, te je prilika i da naplati minuli rad. I daj Bože da opet u nekom klubu surađujemo.”

“Davor je prije svega veliki gospodin, koji je svojim boravkom nagradio nas u klubu. I zato nije ni čudno što su ga klubovi u kojima je radio, uvijek rado vraćali!”, zaključio je direktor kluba Stipe Čondrić.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter