Search
Close this search box.

Mladina neće voditi Rudeš u novoj sezoni

Nakon što su osvojili naslov u Prvoj nogometnoj ligi čime su izborili povratak u najviši rang natjecanja u Rudešu su se odlučili za promjenu trenera pa tako klub napušta Davor Mladina kojemu je istekao ugovor. Iskusni nogometni stručnjak je u zagrebački klub stigao početkom listopada prošle godine te je u 23 prvenstvene utakmice upisao 14 pobjeda, šest remija i tri poraza.

“Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu, te smo se dogovorili da svatko krene svojim putom. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača”, poručio je sad već bivši strateg Mladina.

Sportski direktor Silvio Marić je dodao: “Imali smo fenomenalnu suradnju, drago mi je da smo radili ovih sedam, osam mjeseci, jer i ja sam puno naučio. Ostvarili smo veliki uspjeh, vodili smo na tablici gotovo cijelo prvenstvo. Također, stigli smo i do četvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, a za dlaku nam je izmaklo i polufinale. Dakle, ispisali smo povijesne rezultate kluba. Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće, jer znam da ima nekoliko inozemnih ponuda, te je prilika i da naplati minuli rad. I daj Bože da opet u nekom klubu surađujemo.”

“Davor je prije svega veliki gospodin, koji je svojim boravkom nagradio nas u klubu. I zato nije ni čudno što su ga klubovi u kojima je radio, uvijek rado vraćali!”, zaključio je direktor kluba Stipe Čondrić.

Zadnje objavljeno

Twitter