Mnogobrojni članovi uskoro izlaze na elektronske izbore za Nadzorni odbor Hajduka

Iz udruge Naš Hajduk obavijestili su javnost da su prijave kandidata na izbore za Nadzorni odbor Hajduka završile 14. lipnja, a da će nakon provjere svih pristiglih prijava konačna lista kandidata biti objavljena 1. srpnja.

Od danas kreće period u kojem se svi aktivni punoljetni članovi s pravom glasa imaju priliku registrirati za sudjelovanje na izborima. Svi koji žele sudjelovati na izborima mogu to učiniti do 6. srpnja.

“Izbori su srce Hajduka kao članskog kluba i ovom prilikom pozivamo sve aktivne članove s pravom glasa da u svega nekoliko klikova postanu birači na izborima koji će se održati 15. srpnja”, pozvao je gotovo 50 000 potencijalnih birača na registraciju za izbore predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Izbori se, kao i prije četiri godine, održavaju elektronski te Hajduk po tome ostaje predvodnik u Hrvatskoj kada se uzme u obzir veličina izbora. Kao sustav za provedbu izbora opet je odabrana američka tvrtka Big pulse koja ima iskustvo provedbe više od 100 000 elektronskih izbora različitog opsega diljem svijeta.

“Ponosni smo na organizaciju izbora i što možemo biti uzor svima u Hrvatskoj. Ovo je odličan način kako iskoristiti modernu tehnologiju i omogućili što više naših članova sudjelovanje na izborima gdje god se oni nalazili”, istaknuo je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Svi punoljetni članovi s osobnom iskaznicom Republike Hrvatske mogu se registrirati za izbore u nekoliko klikova na sljedećoj poveznici, a oni koji nemaju osobnu iskaznicu Republike Hrvatske trebaju poslati osobne podatke i presliku osobnih dokumenata na registracija@nashajduk.hr. Također, napominju iz NH, registraciju možete izvršiti i osobno u Odjelu za članstvo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter