Nadzorni odbor Hajduka u petak raspravlja o ostavci Marina Brbića

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nadzorni odbor Hajduka će se sastati u petak, 17. srpnja, u Splitu kako bi raspravljao i donio odluku o ostavci predsjednika Uprave Marina Brbića.

“Nadzorni odbor HNK Hajduk će o ostavci predsjednika Uprave Marina Brbića raspraviti i odlučiti na fizičkoj sjednici u Splitu koja će se održati u petak 17. srpnja 2020. godine.” – izjavio je za službene stranice kluba predsjednik tog tijela Benjamin Perasović.

Marin Brbić podnio je ostavku na mjesto prvog čovjeka splitskog kluba nakon što je postalo jasno da Hajduk sezone više ne može završiti na drugom mjestu ljestvice HT Prve lige čime bi izborio kvalifikacije Lige prvaka, a što je bio javno izneseni cilj uprave kluba.

Nadzorni odbor Bilih trenutno broji šest članova nakon što je ostavku ranije ovog mjeseca podnio njegov član Krešimir Krolo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email