Najljepši poklon ovog Božića: “Poludjelo” i mlado i staro!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kraj ovog tjedna u glavama mnogih navijača Hajduka označen je kao deadline za rješavanje posebnog božićnog poklona.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Neki za sebe, a neki za bliske im osobe koje žive Hajduk – navijači su pohitali iskoristiti božićnu akciju i dovršiti ono što im je potrebno kako bi osigurali svoje mjesto u parku Za sva vrimena i prije Božića dobili pločicu s imenom i prezimenom.

Još dva dana su ostala za sve one koji žele biti sigurni da će za Božić pod bor moći staviti odnosno dobiti najtraženiji poklon u hajdučkom puku.

A, navala je itekakva, požuruju mnogi, primjera ima jako puno. Tako je donator Dejan Šmehil uplatio potrebnih 7500 kuna za svog nećaka Lucasa i usput počeo donirati za dvije nećakinje, Luciju i Katju. Iz Njemačke pak imamo primjer jednog oca koji je uplatio 15.000 kuna za sebe i kćer, dok je još jedan otac direktno u Odjelu upisao ime svoga sina u Park na Poljudu.


Ukupno se u protekla dva mjeseca 81 navijač priključio projektu otkupa dionica voljenog kluba. Od one svečane dodjele zahvalnica na kojoj je ime u Parku imao ukupno 661 pojedinac, podružnice Torcide te Društva prijatelja Hajduka još 40 navijača je osiguralo svoje ime u Parku na Poljudu.

Ono što posebno odzvanja je podatak da je dosad 4063 donatora sudjelovalo u projektu Za sva vrimena, dajući na taj najkonkretniji mogući način svoju podršku svetom cilju navijača Hajduka – da ostane klub svojih navijača za sva vrimena.

Kako i ti možeš doći do posebnog božićnog poklona saznaj na https://zasvavrimena.nashajduk.hr/.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter