Nakon Hajdukovog, ponovno pospremio i Olimpijin šal

Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ako je bila epizoda Marijana Pušnika na klupi Hajduka kratka i rezultatski neuspješna, što onda tek napisati za njegovu povratničku misiju na klupi Olimpije.

“Ako bude potrebno, promijenit ću još pet trenera” – odlučno je izjavio predsjednik ljubljanske Olimpije Milan Mandarić na novinarskoj konferenciji povodom predstavljanja novog – starog trenera Marijana Pušnika na početku ožujka. Nakon brojnih smjena na klupi (Pušnik – NikolićVanoliElsner – Pušnik) u proteklih godinu i po dana, Mandarić si je očito rekao “smjena nikad dosta”, pa je u ponedjeljak popodne dogovorio novi ‘sporazumni’ raskid ugovora s Pušnikom.

“Žao mi je. Zbog nas i zbog Marijana, kojeg iznimno cijenom. Nakon dugog razgovora došli smo do zaključka, da moramo nešto promijeniti, jer tako više ne ide dalje”, objasnio je Mandarić.

Pušnik je u četiri prvenstvene utakmice nakon što je naslijedio Luku Elsnera skupio samo jedan bod, tako da se Olimpija praktički već oprostila od obrane titule prvaka, a kap koja je očito prelila čašu je nedjeljni poraz na gostovanju kod Aluminija.

>> “Fantastični” Maribor još bod dalje od “izgubljene” Olimpije 

Jučerašnji jutarnji trening posjetili i najvatreniji Green Dragonsi, koji su igračima i stručnom stožeru poslali sljedeću poruku: “Zahtijevamo borbu, krvava koljena i poštovanje do svetog dresa”.

Već u srijedu Olimpiju čeka prvi polufinalni susret kupa protiv najvećih rivala iz Maribora, a momčad bi trebao voditi Safet Hadžić, koji je u posljednje vrijeme vodio skautsku službu u klub.

Simon Maljevac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter