Nakon Istre i Rijeka objavila da je jedan njen nogometaš pozitivan na COVID-19

Foto: Dragan Janjušević / wikimedia

Nakon što je danas oko podneva Istra 1961 obavijestila javnost da je jedan nogometaš kluba pozitivan na COVID-19, samo sat vremena prije međusobnog okršaja na Rujevici (17:55) i iz Rijeke stiže vijest o jednom pozitivnom nogometašu.

“Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač iz HNK Rijeka pozitivan na COVID-19.
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus.
Igraču je nakon pozitivnog nalaza određena samoizolacija. HNK Rijeka pravovremeno će obavijestiti javnost o svim novim događanjima” – stoji u kratkom priopćenju kluba s Rujevice.

Za razliku od pulskog prvoligaša koji je objavio da je nadležni epidemiolog donio odluku da ostali igrači i stožer (koji su imali negativne testove) ne moraju u karantenu, iz Rijeke nisu obznanili nikakve detalje o daljnjim odlukama epidemiologa.

Podsjetimo, klubovi sukladno odluci Natjecateljske komisije HNS-a mogu zatražiti odgodu susreta ukoliko imaju šest ili više igrača u samoizolaciji.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter