Nakon Kulenovića na Kajzericu iz Maksimira stigao i Nevistić

Screenshot: Nova TV
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aktivno je posljednjeg dana prijelaznog roka na relaciji Dinamo – Lokomotiva. Nakon Sandra Kulenovića na posudbu na Kajzericu je stigao i vratar Ivan Nevistić. 23-godišnji čuvar mreže je u Dinamo stigao ovog ljeta iz Rijeke, ali nakon što nije došlo do transfera Dominika Livakovića kojem je prva zamjena Danijel Zagorac odlučeno je da ga se pošalje na posudbu.

Nevistić je prve nogometne korake napravio u rodnom Đakovu, a 2009. godine postao je član Osijeka koji napušta šest godina poslije i potpisuje za Rijeku. Iz matičnog kluba slan je na posudbe u drugoligaša Varaždin, slovensku Muru gdje nije upisao nijedan nastup i ponovno prvoligaša Varaždin. 

Dobrim izvedbama u Prvoj HNL u sezoni 2019./20., skrenuo je na sebe pozornost i matičnog kluba te se prošle sezone vraća u Rijeku gdje je bio prvi vratar upisavši 43 nastupa u kojima je 11 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. Plavi su Rijeci za njegove i usluge Danijela Štefulja izdvojili četiri milijuna eura.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter