Nakon Modrića sud obustavio postupak i protiv Lovrena zbog optužbe za lažno svjedočenje

Nakon što je u listopadu prošle godine Optužno vijeće Općinskog kaznenog suda u Zagrebu odbacilo optužnicu protiv Luke Modrića zbog davanja lažnog iskaza na suđenju bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću i suradnicima koje se vodilo na Županijskom sudu u Osijeku u vezi izvlačenja novca iz GNK Dinamo isto se, kako donosi Telegram, dogodilo i u slučaju Dejana Lovrena.

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/vecernji-list-odbacena-optuznica-protiv-luke-modrica/

I ovog puta sud je iznio identičan stav, a to je da je optužnica odbačena kao preuranjena odnosno sud je smatrao da prvo presuda Zdravku Mamiću po kojoj je u Aferi Godot osuđen na šest i pol godina zatvora treba postati pravomoćna.

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/dejan-lovren-optuzen-zbog-davanja-laznog-iskaza/

Odluka optužnog vijeća zagrebačkog Općinskog kaznenog suda nepravomoćna je te je na nju moguće podnijeti žalbu u roku od tri dana od primitka rješenja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter