Naš Hajduk: “Pozdravljamo potez Središnjeg državnog ureda za šport”

Naš Hajduk
Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povodom rješenja Središnjeg državnog ureda za šport kojim se nalaže Hrvatskom nogometnom savezu te županijskim savezima da usklade svoje djelovanje sa izmjenama i dopunama Zakona o sportu uglasila se i udruga Naš Hajduk čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

Udruga Naš Hajduk pozdravlja potez Središnjeg državnog ureda za šport, kojim se nalaže nogometnim uzurpatorima da poštuju Zakon o sportu. To je tek prvi  korak na putu ozdravljenja domaćeg nogometa te se nadamo što bržem provođenju Zakona i na terenu.

Izražavamo i nadu kako će cjelokupne promjene unutar nogometne hijerarhije uslijediti što prije. Svi bitni faktori svoju će vjerodostojnost pokazati samo žurnim i konkretnim promjenama. Vremena je sve manje, nogomet u Hrvatskoj ne može čekati još mjesece da se nešto sredi.

U isto vrijeme, pozivamo sve kojima je cilj pošten, zakonit i transparentan sport u Hrvatskoj da se čim više uključe u ovaj proces sređivanja situacije. Udruga Naš Hajduk, kao i dosad, borit će se i dalje za poštene i zakonite odnose u nogometu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter