Naš Hajduk predstavio smjer unaprjeđenja izbornog procesa

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održana je tematska skupština Našeg Hajduka. Kao što je ranije i najavljeno Skupština je prvi korak prema unaprjeđenju i izmjenama izbornog procesa.

Članovima je predstavljena analiza dosadašnjih aktivnosti, uočene manjkavosti te opširna analiza izbornih procesa i ustroja brojnih sportskih klubova diljem svijeta koji djeluju po članskom principu.

“Iza nas je višemjesečni rad tijekom kojeg smo istražili prakse upravljanja nogometnih i ostalih sportskih klubova, od Benfice, Barcelone te brojnih njemačkih klubova, pa sve do američkih Green Bay Packersa. Analizom smo dobili bolji uvid u funkcioniranje takvih praksi u okvirima u kojima Hajduk djeluje, a rezultate danas ovdje predstavljamo“, kazao je Ante Krnić, član Upravnog odbora Našeg Hajduka.

Cilj predstavljenih izmjena je formiranje zajednice koja će okupljati stručne i kvalitetne kadrove, a koji će u budućnosti Hajduku donijeti korist, i to na više načina. Najvažniji zadatak te zajednice je pronalaženje i predlaganje kvalitetnih kandidata za članske izbore za Nadzorni odbor. Također, izmjene su usmjerene prema uključivosti većeg broja članova, poslovne zajednice, ali i veterana Hajduka te Grada Splita, kao bitnih dionika.

“Ovo je prvi korak, a sada je pred nama nastavak rada na izmjenama sve do finalnog prijedloga rješenja, o kojem će članovi odlučivati na sljedećoj Skupštini. Već idući tjedan javno ćemo predstaviti prijedloge, a uskoro će se održati i okrugli stol na ovu temu”, istaknuo je Krnić.

Iz Našeg Hajduka pozivaju sve zainteresirane da prate aktivnosti i da se uključe sa svojim sugestijama i pitanjima.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email