Nastavljaju se odlasci, dva nova igrača napustila Istru 1961

nkistra1961.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Odlasci iz NK Istre se nastavljaju, danas su klub napustili Tome Kitanovski i Reagy Ofosu. Pulskog prvoligaša tako je napustilo već šest prvotimaca u ovom kratkom vremenu.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Nakon Gotala, Mitrevskog, Ivušića i kapetana Bertoše, na red su došli Kitanovski i Ofosu, koji su se zbog loše financijske situacije u klubu odlučili na odlazak.

Tome Kitanovski je 25-godišnji makedonski desni bek koji je u Istru stigao u veljači ove godine iz Mladosti. U ukupno 22 utakmice za Istru upisao je dvije asistencije i postigao tri pogotka, te je imao vrlo važnu ulogu dobrim igrama u ovim teškim trenucima za momčad Raić-Sudara.

S druge strane, 26-godišnji krilni napadač Reagy Ofossu na Aldo Drosinu stigao je na ljeto ove godine, u 14 odigranih utakmica imao je isti učinak kao i Kitanovski, tri pogotka te dvije asistencije.

Foto: NK Istra 1961 (arhiva)


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email