Navijači Newcastlea napravili vlastiti dres!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Navijači Newcastlea odlučili su se na još jedna protest protiv vlasnika kluba za koji navijaju, Mikea Ashleya, vlasnika dućana sportskom opremom Sports Direct. Nezadovoljni izgledom novog dresa svog voljenog kluba, navijači okupljeni u inicijative Newcastle United Supporters Trust, AshleyOut.Com, Mike Ashley Out Campaign, Gallowgate Shots, True Faith i THE MAGmdash; pokrenuli su prodaju svog vlastitog dresa!

Lijevo mdash; navijaki dres, desno mdash; slubeni dres

U priopćenju su, između ostalog, naveli da tisuće navijača osjeća gađenje prema novom dresu koji nema previše veze s njima, a osim toga, ta opcija im nije ni financijski prihvatljiva. Sports Direct i Mike Ashley, kažu, ne zaslužuju njihov novac. Uz to, smatraju da kupovinom službenog dresa nisu dobar primjer vlastitoj djeci, jer bi kupovinom takvog dresa pokazali da je sasvim uredu financirati lihvara.

Prve vijesti kažu da prodaja navijačkog dresa ide puno bolje nego onog službenog. Primjer koji bi mogli slijediti i neki drugi navijači…

Veljko Tomić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email