Navijači šalju poruke Vladi

lopta
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U jučerašnjoj utakmici 22. kola MAXtv Prve lige između Cibalije i Dinama Plavi su došli do pobjede u posljednjoj minuti golom iz nepostojećeg kaznenog udarca.

Penal koji je podsjetio na najbolje dane zagrebačke Croatije izazvalo je žestoke reakcije kod mnogobrojnih navijača koji su službeni Facebook profil Vlade Republike Hrvatske zatrpali komentarima.

Navijači pozivaju odgovorne institucije na rješavanje problema u hrvatskom nogometu te su još jednom podsjetili da Hrvatski nogometni savez već godinu dana ne primjenjuje odredbe važećeg Zakona o sportu koji je stupio na snagu u kolovozu 2015. godine, a savez je imao rok za prilagodbu do veljače prošle godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter