Neprimjereni grafit osvanuo na kući obitelji Jakoliš

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Na obiteljskoj kući igrača Hajduka Marina Jakoliša u šibenskom naselju Crnica pod okriljem noći osvanuo je grafit neprimjerenog sadržaja u kojem su prema devetki Bilih upućene prijetnje, objavio je Hajdučki portal.

Priopćenjem su se oglasili i s Poljuda te su poručili: “Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste.

Jakoliš je član splitskog kluba postao koncem srpnja prošle godine kao želja tadašnjeg trenera Damira Burića, a u dosadašnjih 16 nastupa u kojima je u prosjeku igrao po 40 minuta po susretu nije uspio postići zgoditak.

U nedjeljnom porazu 3:2 od Lokomotive u Kranjčevićevoj u 30. kolu HT Prve lige u igru je ušao početkom drugog poluvremena te je pri rezultatu 2:2 imao veliku priliku koju nije uspio realizirati. Tim porazom Hajduk je šest kola prije kraja sezone pao na peto mjest ljestvice HT Prve lige.