NH: Od uprave Hajduka očekuje se jasna klupska strategija te stabilni sportski i financijski rezultati

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga Naš Hajduk, koja je vlasnik 24,53% dionica Hajduka te organizator izbora za Nadzorni odbor kluba, uputila je javnu poruku predsjedniku Uprave Bilih Lukši Jakobušiću u kojoj je poručila:

The Ultimate Managed Hosting Platform

“Nakon redovite skupštine članova, održan je i video sastanak s Nadzornim odborom Hajduka. Odabirom novog predsjednika Uprave Hajduka Lukše Jakobušića ne mijenjaju se očekivanja Našeg Hajduka na koja ukazuje već dugo vremena, a to su jačanje Uprave, važnost izrade klupske strategije s naglaskom na sportsku strategiju te odgovorno financijsko ponašanje.

Sva ova očekivanja osiguravaju kontinuitet upravljanja i financijsku stabilnost te kreiraju alate za objektivnu procjenu rada svih u Klubu, a sve u cilju boljeg sportskog rezultata – glavne su poruke Skupštine koje je Upravni odbor Našeg Hajduka uputio članovima Nadzornog odbora. Članovi Nadzornog odbora složili su se da su to i njihova očekivanja na kojima je novi predsjednik već počeo raditi.

Ponovljeno je kako nitko kome je stalo do Hajduka, niti jedan navijač ne može biti zadovoljan godinom koja je iza nas. Na ogroman nesrazmjer u ulaganjima u prvu momčad i ostvarenih sportskih rezultata te izostanak pomaka po pitanju jačanja uprave i izrade strategije, Naš Hajduk reagirao je još na Glavnoj skupštini Hajduka u srpnju. Iznova je istaknuto kako je Uprava Kluba neovisna u donošenju odluka, a samim time jedina i odgovorna za rezultate Hajduka, kako na sportskom, tako i na financijskom planu.

Nadzorni odbor je istaknuo žaljenje što nije bilo mogućnosti održavanja Ćakule zbog restrikcija nastalih pandemijom te je usuglašeno da se Ćakula održi nakon iduće Glavne skupštine kluba.

Naš Hajduk na narednoj Skupštini očekuje prezentiranje poslovnog plana novog predsjednika Uprave i izvješće o radu Nadzornog odbora.

Također, Nadzorni odbor je obaviješten kako Naš Hajduk tijekom 2021. godine planira predstavljanje unaprjeđenja izbornog procesa na temelju detaljne analize djelovanja uspješnih svjetskih klubova koja je izrađena u suradnji s partnerima iz poslovne i akademske zajednice.”, zaključuje se u objavi na službenoj facebook stranici Našeg Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter