Nikad više članova Hajduka u manje dana

Nikad više članova u manje dana. Tako bi se ukratko mogao rezimirati prvi tjedan 2022.godine u Odjelu za članstvo.

Od prvih sati nove godine do danas u Hajduk se učlanilo gotovo 12 tisuća navijača, a za očekivati je kako će se izvanredan ritam učlanjivanja i nastaviti. Naime, za dane vikenda najavljene su brojne terenske akcije učlanjivanja u Sinju, Makarskoj, Zagrebu, Drveniku, Gradcu Tučepima te u splitskim kvartovima Pujanke i Brda.

– Početak godine započeli smo rekordnim rezultatima i svakodnevno bilježimo veliki priljev članova. Vesele nas ove brojke. Trenutno je najveći dio učlanjenih to učinio putem interneta ili uplatnice, a pred nama su brojne akcije, pa vjerujemo da možemo do novih rekorda, objasnio nam je Teo Prkić, voditelj Odjela za članstvo.

Pripadnost Hajduku navijači iskazuju svakodnevno, a posebna motivacija je pokloniti klubu za skori 111. rođendan što više članova.

– Rođendan Hajduka za sve navijače je od posebne važnosti, a nema bolje čestitke od obaranja još rekorda, zaključio je Prkić uz poziv svim navijačima da se pridruže brojnim navijačima koji su to već učinili.

Članstvom se možete pridružiti biloj vojsci i online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo, navode iz Našeg Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter