NK Varteks počeo s učlanjivanjem za 2021. godinu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Početkom veljače Nogometni klub Varteks počeo je s učlanjivanjem u klub za 2021. godinu.

Socios model kakav Bumbari gaje od samih početaka 2011. godine na snazi je do danas, a u doslovnom smislu on znači ‘jedan član – jedan glas’.

Ove godine ujedno i slave 10 godina kluba, a time zaokružuju velike projekte koje su u tom razdoblju ostvarili. Od izgradnje modernog nogometnog kampa u Hrašćici, formiranja Škole nogometa koja danas ima 11 kategorija (od toga dvije ženske ekipe), a od druge županijske lige, prva momčad stigla je do 3. HNL Sjever.

Prisjetili su se i svojih početaka, koji nisu bili laki, ali su bili puni entuzijazma i ljubavi prema nogometu.

– “Kada s određenim odmakom gledamo deset godina unatrag, može se vidjeti što je skupina ljudi, entuzijasta, prijatelja, simpatizera, ljubitelja nogometa spremna učiniti kako bi došla do zacrtanog cilja. Osnivačka skupština, ‘regrutiranje’ nogometaša, prvi trening u Jalkovcu, prvi igrači, prva utakmica, prvo istrčavanje na teren, prvi gol, prvo natjecanje, prvi huk navijača s ograde pokraj travnjaka, prvi poraz, prva pobjeda…” – prisjetili su se.


Naglasili su što znači članstvo u Varteksu.

– “Svaki naš član je pojedinac koji se broji, koji sudjeluje u odlučivanju, glasanju i čuje se njegov glas. Socios model koji je izabran čistog srca i s nadom da je to korak naprijed za cjelokupnu nogometnu zajednicu u našem kraju i šire, omogućava upravo to – da ti, ja, ona, on – bude Varteks i uživa u igri”– napisali su iz Varteksa i pozvali sve na učlanjenje koje se može obaviti ovdje preko pristupnice.

Za sve dodatne informacije možete im se javiti na njihovoj službenoj Facebook stranici, a više detalja doznati na webu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email