NK Varteks poziva na godišnju skupštinu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

NK Varteks poziva sve svoje članove na redovitu, izbornu skupštinu koja će se održati u ponedjeljak 6. ožujka 2017. godine u Društvenom domu Biškupec, s početkom u 18.00 sati. U skladu sa Statutom, svi članovi NK Varteksa mogu birati ili biti birani u rukovodeće strukture, te na taj način sudjelovati u radu kluba.

Isto tako, biti će prezentirana izvješća iz rada kluba i klupske škole nogometa, te će se izložiti planovi o daljnjem djelovanju.

Nakon skupštine, veliki prijatelj Varteksa i autor himne (…i život svoj i sreću svu ja ostavit ću Varteksu…), varaždinski glumac Ljubomir Kerekeš izvesti će svoju legendarnu predstavu Dimnjačar, s koje će se prihod usmjeriti za pomoć u našem daljnjem radu.

Stoga iz NK Varteks pozivaju još jednom sve članove da dođu na skupštinu, ali i da što prije osiguraju svoje mjesto na predstavi, kupnjom ulaznice po cijeni od 50 kn na prodajnim mjestima u kafićima GOOOL i Perla Varaždin te u Pivnica “Medonja” ili na upit u inbox FB stranice kluba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter