Nova objava DTSM-a: Tko to u Dinamu dijeli poslovnu dokumentaciju?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ne spušta se prašina koju je Zdravko Mamić podigao javno objavom zarade Nenada Bjelice i njegovog otpuštenog stručnog stožera u posljednjih 20 mjeseci prema kojem su dobili skoro 38 milijuna kuna.

Još jednom je reagirala udruga članova “Dinamo – to smo mi”. Ovaj put su pozvali državne organe da posjete Maksimir i ispitaju je li došlo do kršenja zakona. Poručili su:

1. Javna objava primanja bez suglasnosti radnika je protuzakonita

2. Odavanje poslovne tajne je protuzakonito

3. Kako može osuđeni lopov u bijegu od hrvatskog pravosuđa imati uvid u nečije plaće osim ako nije ovlaštena osoba za zastupanje?

Tko to u GNK Dinamo Zagreb poslovnu dokumentaciju dijeli okolo čime kompromitira ugled kluba i ugrožava njegovo poslovanje?

Kako smo već ranije ulovili upravu kluba da krši Zakon o udrugama i Zakon o sportu, ovim putem pozivamo istražne organe i institucije Republike Hrvatske da pošalju inspekciju i zaštite radnike kluba te da provedu uvid je li došlo do kršenja Zakona o radu i Zakona o tajnosti podataka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter