Novi stanari najdraže Kuće: Na Poljudu će opet biti svečano

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na domaćoj utakmici koju Hajduk igra 23. listopada protiv HNK Gorica, održat će se svečanost dodjele zahvala onima čija imena će ostati zauvijek zapisana u parku Za sva vrimena. Ovo je ujedno i prva svečanost dodjele nakon službenog otvorenja Parka, a ususret rođendanu Torcide koja ova godine slavi 71. Rođendan.

“Veselimo se dodjeli zahvala jer je to posebna prilika u kojoj donatori simbolično postaju dijelom Hajdukove bogate povijesti, a uz svako ime veže se i priča koja Hajduk čini posebnim klubom”, kazao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa.

U narednih 10 dana svi navijači imaju priliku uplatiti puni iznos od 7.500 kn ili razliku koja im nedostaje do punog iznosa kako bi na dodjeli zahvala postali dio onih čija su imena već u navijačkom parku.

“Svi koji odmah žele ime u Parku do njega najlakše mogu doći kroz otplatu cijelog iznosa na rate koja mjesečno iznosi 208 kn, a ako žele rezervirati svoje mjesto mogu početi s donacijama od 150 kn mjesečno”, kazao je Mikulić.

Do sada je u projektu prikupljeno više od 17 milijuna kuna kojih je doniralo više od 4500 ljudi, a više od 1100 njih već ima svoje ime u Parku. Ako ne želiš ostati bez svog mjesta, kojih je sve manje, priključi se donacijama na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ ili posjeti Odjel za članstvo, pozivaju iz Udruge Naš Hajduk.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email