U novom podcastu Slaven Marasović o strateškom okviru kluba

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kad se kretalo u projekt h+, jedna od temeljnih ideja bila je i upoznavanje hajdučkog puka o najbitnijim aktualnim stvarima koje se događaju u i oko Hajduka. Pa, evo, za sutra već možemo najaviti kako će gotovo pa odmah biti prezentirana najaktualnija trenutna bitna stvar s Poljuda: strateški okvir kluba. Nakon što je jučer prvi put predstavljena javnosti, publici h+ će je sutra od 19:50 sati, dodatno pojasniti i objasniti predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović.

Emisiju će voditi Bojan Islamović, a kako ste vjerojatno već mogli zaključiti, to otprilike znači da nema popusta, morat će se odgovoriti na sva bitna pitanja, od vremenskog razdoblja koje je bilo potrebno za izradu pa do očekivanja kad bi se i neki konkretniji planovi mogli izraditi temeljem ove iste strategije. Kako nešto malo privatno znam Bojana, znam i da ima tu neobičnu ljubav prema uređenosti sustava, tako da će zasigurno biti motiviran da se što više i što bolje obradi ova tema, koja možda nije od životnog značaja sad u dnevnom pogonu Hajduka, ali je izuzetno važna za dugoročnost i sustavnost.

Neki drugi clickbaite portali bi zasigurno sutrašnju emisiju častili egidama “flambojantno”, “hiperekskluzivno”, “megasuper”, uz naslov “Pogledajte što predsjednik NO misli o budućnosti Hajduka” ili tako nekako. Ekipa iza h+ će vas pak samo pozvati da pogledate i procjenite jesmo li dobro napravili. I što predsjednik NO ima za reći o ovom dokumentu. I udarite kakav lajk ili pretplatu ako niste, ništa ne košta, a svima nama koji bar mali kamenčić u ovu emisiju ugrađujemo znači zapravo jako puno, jer onda znamo da bar malo vrijedi ovo što radimo.

Stanislav Mamić Piksi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter