O nama

Portal nogometplus.net je pokrenut u siječnju 2014. i okuplja nogometne entuzijaste koji prate stanje u hrvatskom i svjetskom nogometu s aspekta poslovanja klubova, dioničarstva, transfera igrača i utjecaja navijačkih skupina. Teme koje obrađujemo najčešće ne možete pronaći u mainstream medijima ili nisu  obrađene na nogometplus način- način koji pokazuje da je nogomet puno više od običnih rezultata i statistike. 

U stvaranju portala sudjeluju prvenstveno NAVIJAČI, ali i dioničari, investitori, novinari i stručnjaci koji iznose stručne komentare i mišljenja, osobne stavove i promišljanja o određenim temama… Cilj nam je, u čemu i uspijevamo, na nogometplus platformi okupiti navijače svih nogometnih klubova u Hrvatskoj i šire, te im dati prostor na kojem mogu analizirati radi i poslovanje onih koji u nogometu sudjeluju.

Najveća snaga našeg portala je povjerenje u ono što pišemo: naime preko 60 volontera, koji su sastavni dio ovog portala, su vremenom pokazali kako se nogomet može pratiti na manje senzacionalistički, a više stručan, način. Rezultat tog predanog rada je 71.000 jedinstvenih korisnika s 350.000 mjesečnih otvaranja stranice. Naši čitatelji znaju da smo jedni od njih, da nam je prvenstveno stalo do istine, nogometa koji se igra za navijače, a ne osobne interese pojedinaca.  Portal nogometplus.net je, prema istraživanju agencije Gemius Audience, s Affinity Indexom od 405.79 %  za ciljnu skupinu muškarci+sport, drugi portal u Hrvatskoj.  Affinity index je indeks vrijednosti ili rejting za određenu ciljnu grupu usporedno s totalnom populacijom.

Nogometplus.net je portal smo kojeg rade navijači za navijače. Stoga, oglašavanjem na našem portalu imate priliku dati podršku i jednom drugačijem nogometu i hvala Vam na ukazanom povjerenju i interesu za suradnju s nama. U nastavku dostavljamo detalje naše ponude.

Uživajte u sadržaju portala i saznajte više o nogometu!

 

Izdaje: Udruga Nogomet Plus

Starčevićeva 13
21000 Split
OIB: 61120755375
IBAN-a: HR8324070001100511089 (OTP Banka)
SWIFT: OTPVHR2X
PayPal (račun: redakcija@nogometplus.net)

Podržite naš rad (od 2 EUR donacije i trajni nalog)

Predsjednik Udruge:  Tino Roso
Tajnik Udruge: Jakov Aničić

Glavni urednik: Karlo Propadalo

Redakcija portala: Impressum

FOTOGRAFIJE koje koristimo na portalu su vlasništvo njihovih autora, a ovim putem se zahvaljujemo ArmadiBad Blue BoysimaGNK Dinamu,HNK Hajduk š.d.d.HNK Rijeka s.d.d.KN Torcida SplitNK Varteks VaraždinGrađanskoj inicijativi “Zajedno za Dinamo” i RNK Splitu što su nam ustupili prava na objavu onih koji su u njihovom vlasništvu.

NAPOMINJEMO da su stavovi autora tekstova i komentari ispod njih autorsko djelo i projekt nogometplus ne odgovara za njih, niti predstavljaju stav autora projekta.