Objavljen datum otvaranja parka Za sva vrimena

Grafika: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Utakmicu s kazahstanskim Tobolom koja se igra na Poljudu 22. srpnja, brojni navijači Hajduka čekaju s velikim nestrpljenjem, a osim sportskih uzbuđenja i povratka na tribine, pred navijačima je još jedan povod za proslavu.

Kako je i ranije najavljeno, kraj srpnja i okupljanje navijača na Poljudu idealni su uvjeti i za svečanost otvorenja parka Za sva vrimena.

“Naša želja od početka je bila da ovo bude događaj za sve navijače i da ga obilježimo na pravi način. Budući da zbog okolnosti uzrokovanih koronavirusom to nije bilo moguće. Odlučili smo pričekati pravi trenutak, a utakmica s Tobolom idealna je prilika da se navijači okupe i otvaranjem parka simbolično proslave povratak na tribine”, kazao je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Satnica odigravanja utakmice još nije službeno objavljena, ali pripreme za svečanost otvorenja su u punom jeku.

“Kada bude poznato vrijeme odigravanja utakmice objavit ćemo točnu satnicu svečanosti otvorenja, ali i dodjele pločica donatorima”, dodao je Mikulić.

Osim gotovo 900 navijača koji su uplatom punog iznosa već dobili svoju pločicu u parku, na otvorenju će se naći i svi koji to učine do 10. srpnja. Stoga još nije kasno da svoje ime ili ime drage osobe upišete uz Hajduk za sva vremena.

Mjesec lipanj bio je rekordan po iznosu donacija, a prikupljeno je više od 550 tisuća kuna. Kako se uključiti u projekt provjerite na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email