Objavljena snimka napada Grezde na Čolaka (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Objavljena je snimka nadzorne kamere iz utrobe stadiona na Rujevici na kojoj je zabilježen trenutak u kojoj nogometaš Osijeka Eros Grezda napada igrača Rijeke Antonija Čolaka.

Čolak se udaljava od autobusa Osijeka, a tom prigodom do njega dolazi Grezda koji potom rukom udara napadača Rijeke nakon čega pritrčavaju redari te ostalo osoblje koji su ih razdvojili. Iz oba kluba su tijekom današnjega dana stigla očitovanja u vezi ovog incidenta.

>> Grezda: “Vrijeđan sam na osobnoj i nacionalnoj osnovi”

>> Čolak: Neka Grezda potraži pomoć stručnjaka


Delegat utakmice Ivan Smokrović je o incidentu u zapisniku utakmice naveo: “Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja.”

Rijeka je na svojoj facebook stranici objavila i privatnu poruku koju je Eros Grezda putem instagrama uputio Antoniju Čolaku nakon incidenta, a u kojoj se ispričao zbog svog postupka. Tom prilikom nije spomenuo vrijeđanje na osobnoj i nacionalnoj osnovi.

???? Eros Grezda danas se naknadno sjetio vrijeđanja koje nije spominjao kada se ispričao našem napadaču zbog fizičkog napada nakon nedjeljne utakmice ????⚪https://bit.ly/2ZTn8Hb#ZajednosmoRijeka #samiprotivsvih

Posted by NK Rijeka on Monday, June 1, 2020

Iz policijske uprave Primorsko-goranske su pak rekli: “Prema dosadašnjim saznanjima u nedjelju, 31. svibnja 2020. godine oko 22,45 sati nakon završetka nogometne utakmice, došlo je do narušavanja javnog reda i mira u prostoru stadiona Rujevica. Policija nastavlja s prikupljanjem svih raspoloživih saznanja radi utvrđivanja relevantnih činjenica ovog događaja.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter