Obranu Lokomotive pojačao Branimir Kalaica

Foto: NK Lokomotiva

Dvadesetčetverogodišnji stoper Branimir Kalaica novi je igrač Lokomotive. Stasiti stoper kao junior otišao je iz Dinama u Benficu 2016. godine.

Nakon više od šest godina u Portugalu, gdje je u međuvremenu participirao u svim mladim uzrastima hrvatske reprezentacije, Kalaica stiže na Kajzericu kao slobodan igrač.

– Sretan sam što sam potpisao za Lokomotivu. Suigrači su sjajni, vlada odlična atmosfera, klub ima puno mladih kvalitetnih igrača. Ne sumnjam da ćemo, kako bude odmicala sezone penjati se prema vrhu tablice, izjavio je za službene stranice svog novog kluba.

Priliku za debi Kalaica će imati predstojećeg vikenda u kojem Lokomotiva u sklopu 18. kola u nedjelju gostuje kog Varaždina.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter