Od bure do bonace

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

The Ultimate Managed Hosting Platform

Foto: www.nkmdash;lokomotivamdash;hr

Nakon jučerašnje bure u čaši vode koju je izazvalo priopćenje za medije NK Lokomotive u kojoj su obmanuli javnost objavom da je Visoki Upravni sud odbio tužbu Udruge “Naš Hajduk”, na našim stranicama smo prenijeli reakciju iz same Udruge. Tamo su pojasnili da se ne radi o presudi, već odgovoru na njihovu tužbu Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) i da su pravnici NK Lomotive ili napravili pogrešku epskih razmjera ili su to sve izveli namjerno s ciljem pritiska na sud.


Nakon toga dnevnik.hr prenosi izjavu glasnogovornice suda Žanet Vidović koja je potvrdila izjave Udruge “Naš Hajduk”: “‘Predmet na koji se odnosi vaš upit je u postupku rješavanja. Visoki upravni sud Republike Hrvatske nije donio odluku u navedenom predmetu

Postalo je jasno da se dogodio gaf klubu na čijem je čelu poznati i priznati odvjetnik Tin Dolički,inače predsjednik Disciplinske komisije HNSmdash;a. Dolički se o slučaju nije očitovao, ali je do kraja dana stiglo pojašnjenje Dennisa Gudasić, izvršnog direktora Lokomotive, koji je i poslao prvobitno priopćenje. Ispričao se medijima zbog pogreške uslijed njihova internog nesporazuma : “Tužbu, kao što je navedeno u našem priopćenju, nije odbio Visoki upravni sud, nego smo mi medijima poslali odgovor Agencije za tržišno natjecanje na tužbu Udruge “Naš Hajduk”, koja je podnesena na Visokom upravnom sudu.

Foto: www.nkmdash;lokomotivamdash;hr

Udruzi “Naš Hajduk”, ni sudu čiju su odluku prejudicirali, nisu uputili službene isprike. Uskoro se i prvobitna slavodobitna obavijest na službenim stranicama NK Lokomotive preinačila kao vijest o u odgovoru AZTNmdash;a.

BI


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter