Odaberi Varteks i postani Bumbar!

Foto: NK Varteks Škola nogometa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

NK Varteks je počeo s učlanjivanjem novih malih nogometašica i nogometaša u svoju Školu nogometa, a tom prilikom je objavio poziv u kojem je poručio:

Nadaleko je već poznato kako je Varteksova Škola nogometa najveselije sportsko mjesto na ovim područjima.

Nogomet, druženje i zabava su nam u prvom planu, a u naših 12 kategorija, podijeljene na 10 muških i dvije ženske selekcije, nogomet igra preko 200 igračica i igrača.

Proljeće je pred vratima, a uz lijepo vrijeme dolazi i još veća potreba za provođenjem što više vremena na otvorenom. Škola nogometa NK Varteksa pruža sjajne uvjete u našem kampu u Hrašćici koji svakodnevno dotjerujemo i razvijamo kako bi bio zadovoljen svaki aspekt modernog nogometaša. Od terena s umjetnom travom i onog s prirodnom, do svlačionica, zajedničkih prostorija, pribora za trening, dresova i kreativnih vježbi.

Naši treneri, oni od najmlađih pa do najstarijih kategorija, nisu samo stručnjaci u području fizičke pripreme, već im je bitno što sami nogometaši žele. Pedagoški pristup kojim pristupaju svakom pojedinom mladom igraču u razvoju pruža potpuni doživljaj najvažnije sporedne stvari na svijetu – u tvojem susjedstvu.

Između ostalog, dva puta godišnje organiziramo veliki Bumbar Kup u kojem se u dvorani Arene Varaždin, uz naše male Bumbare, natječu i ostali mali nogometaši iz cijele regije!

Komunikacija i koordinacija s roditeljima, jednostavan i iskren pristup, zajednička želja da svi napredujemo iz dana u dan – sve je to pokretač jednog velikog kotača koji je nezaustavljiv u našem sportskom, nogometom i životnom putu.

Nogomet je više od same igre, a s nama je to lako iskusiti.

Ono što u narednom razdoblju želimo povećati je sami kapacitet Škole nogometa i zato tražimo:

– Djevojke od 6 do 16 godina koje žele postati dio naše vesele nogometne družine i jednog dana igrati prvu ligu!

– Dječake od 6 do 12 godina koji će na treninzima učiti, na terenu i utakmicama pokazivati što znaju, a u budućnosti trčati na velikim travnjacima diljem nogometnog svijeta

Prvi tjedan treninga besplatan je za sve koji dođu u naš kamp u Hrašćici (Ulica Ruđera Boškovića 11, Hrašćica).

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na sljedeći način:

Prijavi se na:

Inbox: NK Varteks Škola nogometa
Telefonski: 095 522 6566
E-mail: skola-nogometa@nk-varteks.com

NK Varteks


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email