Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige Josip Brezni donio je odluku o odgodi derbi susreta 22. kola HT Prve lige u kojem je Hajduk u nedjelju, 21. veljače, od 17:45 na Poljudu trebao dočekati Dinamo.

Susret je odgođen na zahtjev Hajduka, a nakon što je utvrđeno da je 20 osoba iz kluba, od kojih je 12 igrača, pozitivno na koronavirus.

– “Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno.”, stoji u odluci koju je potpisao Brezni.

Do zaraze u redovima Bilih došlo je za vrijeme puta u Osijek i Rijeku te je od 33 člana delegacije zaraza zasad potvrđena kod njih 20. Svi su od nadležnog epidemiologa upućenu u samoizolaciju, a za vikend je odgođen i sraz 21. kola u kojem su izabranici Paola Tramezzanija u sklopu 21. kola trebali ugostiti Slaven Belupo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter