Odgođena još jedna utakmica 16. kola HT Prve lige

Foto: NK Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

takmica 16. kola HT Prve lige između Slaven Belupa i Rijeke, koja je trebala biti odigrana u nedjelju, 20. prosinca s početkom u 15 sati, odgođena je zbog zaraze koronavirusom igrača Slaven Belupa. Već ranije je zbog istog razloga odgođen i sraz Istre 1961 i Lokomotive.

The Ultimate Managed Hosting Platform

NK Slaven Belupo dostavio je 18. prosinca dokumentaciju i obavijest da je kod četvorice igrača potvrđena zaraza koronavirusom, zbog čega je nadležni epidemiolog odredio samoizolaciju za još trojicu igrača koji su bili bliski kontakti zaraženih (igrači koji su do sada preboljeli koronavirus izuzeti su od izolacije), a testiranje se nastavlja kod još nekoliko igrača koji imaju simptome. Stoga NK Slaven Belupo ne može igrati utakmicu 16. kola HT Prve lige Slaven Belupo – Rijeka pa će ista biti odigrana u prvom mogućem terminu u proljetnom dijelu sezone.

U obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige, Josipa Breznog, između ostaloga stoji:

“Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. kolovoza 2020. godine, kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istog kluba, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno.”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter