Odgođeni derbi Hajduka i Dinama igrat će se tek na proljeće

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige, Josip Brezni, donio je odluku da će se odgođena utakmica 4. prvenstvenog kola između Rijeke i Lokomotive odigrati u srijedu, 20. listopada, u 17 sati.

Utakmica je, podsjetnika radi, bila odgođena na zahtjev HNK-a Rijeka zbog nastupa u play-offu UEFA Konferencijske lige. Druga odgođena utakmica 4. kola HT Prve lige, između Istre 1961 i Dinama (obaveze GNK-a Dinamo u play-offu UEFA Lige prvaka), odigrat će se u jedinom mogućem slobodnom terminu jesenskog dijela sezone, u srijedu, 15. prosinca, također od 17 sati.

Odgođeni derbi 9. kola HT Prve lige između Hajduka i Dinama (obaveze GNK-a Dinamo u grupnoj fazi UEFA Europske lige) odigrat će se u prvom mogućem slobodnom proljetnom terminu, najkasnije prije kalendarom natjecanja predviđenog termina za odigravanje zadnjih dvaju prvenstvenih kola, o čemu će odluka biti donesena naknadno, ovisno o rezultatima GNK-a Dinamo u UEFA Europskoj ligi, objavljeno je na službenim stranicama HT Prve lige.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email