Oliver Dragojević i DPH Stuttgart pronašli svoja mjesta u tematskom parku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Društvo prijatelja Hajduka Stuttgart danas se službenom objavom pohvalilo uspješno odrađenom kampanjom prikupljanja novca za otkup dionica kluba kroz kampanju ‘Za sva vrimena!’.

The Ultimate Managed Hosting Platform

DPH Stuttgart je kroz svoje akcije prekupio nešto više od 30.000 kn te samim time osigurao mjesto u tematskome parku. Uz sve to su članovi Društva upisali su i ime Olivera Dragojevića u tematski park.

“Povezat ćemo dva stupa kao što je naš DPH povezao klub i vas i kao što je Oliver uvijek povezivao sve nas sa Splitom i Dalmacijom” – poručuju iz ovog društva.

Tijekom aktualnog mjeseca navijači i članovi kluba su u akciji ‘Za sva vrimena!’ uplatili malo više od 45 tisuća kuna, a ukupno je do sada u akciji isplate dionica kluba uplaćeno 11.503.374, 89 kuna. Taj iznos uplaćen je direktno na račun Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter