ONK Metković – pozitivan niz na pauzi

Ne znam za vas no meni je ova izolacija dobro došla da napišem ovaj članak,a vama će sigurno dobro doći ubiti par minuta čitajući ga.

Krenuo bi od nastavka polusezone koja je počela 8.3. utakmicom na igralištu Štruvino gdje je ONK Metković dočekao Konavljanina iz Čilipa, a ujedno su navijači ONK, Jajani slavili svoj 17. rođendan.

Uvertira u tu utakmicu krenula je mjesec dana ranije. Navijači u dogovoru sa Upravom ONK odlučili su okrenuti novu stranicu u svom djelovanju i zajedno stvoriti mali raj za amaterski nogomet i uključiti klub u zajednicu, sljedeći trendove u Europi pa je tako dogovoreno da će biti imenovan časnik za navijače, jedan član iz navijačke udruge će biti u Nadzornom odboru ONK, zajednička provedba projekata koji se odnose na edukaciju članova, infrastrukture na igralištu, marketinga, članarina, aktivnosti prije i poslije utakmice, suradnja sa različitim platformama poput SD Europe itd.


Nakon toga navijači su zasukali rukave i uljepšali igralište spomen-muralom nedavno preminulom Jozi Veraji, legendarnom treneru koji je istinski živio za ONK Metković.


Nakon toga Metković je redao sa pobjedama.  Na spomenutoj utakmici, ONK Metković – Konavljanin, pobjeda je došla nakon preokreta kao šećer na kraju velike proslave rođendana Jajana.  Rezultat je bio 2-1 pogocima Filipa Majića.

Poslije toga bio je red na Kup Doline Neretve. Metković je nakon pobjede protiv Gusara iz Komina na penale, zahvaljujući golmanu Mariju Batinoviću koji je skinuo četiri penala izvukao trećeligaša Jadrana iz Ploča.  Metković se uspješno branio do 56. Minute kada je Jadran preko Kalfića poveo 0-1.

Činilo se da će Jadran uspješno privesti utakmicu kraju kada se pojavio Drago Jelavić i u 75. Minuti prekrasnim golom iz slobodnjaka sa 20 metara matirao golmana Jadrana. Istekla je 90. minuta i na red su došli penali. Svi redom su zabili svoje penale do zadnje serije kada se čudesni Marijo Batinović ispružio i skinuo penal vrijedan velikog finala Kupa protiv Neretve, gradskog rivala.


Pozivam vas da se preplatite na youtube kanal ONK Metković gdje možete svako kolo pogledati video izvještaj utakmice i stisnete like na stranicu na Facebooku.

Ljestvica:

Hvala na pažnji !

Jajani Metković


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter