Operiran Kristijan Lovrić

Nakon dugotrajnih problema s ozljedom ofenzivac Osijeka Kristijan Lovrić odlučio se na operaciju trbušnog zida koja je danas obavljena u KBC-u Osijek. Prema prvim prognozama s travnjaka će izbivati do početka iduće kalendarske godine.

Klub iz grada na Dravi je izvijestio da je zahvat prošao u najboljem redu, a nakon obaveznog mirovanja Lovrić će početi s rehabilitacijom prije uključivanja u rad s ostatkom momčadi.

Sam igrač je rekao: “Hvala cijelom liječničkom timu na čelu s dr. Bornom Kovačićem. Zahvat je prošao dobro i razmišljam samo o što kvalitetnijoj rehabilitaciji. Idemo dalje u nove pobjede, jedva čekam vratiti se na teren.”

Lovrić je u Gradski vrt kao veliko pojačanje stigao iz Gorice u veljači ove godine za odštetu od oko dva milijuna eura te je u proteklom periodu u Bijelo-plavom dresu upisao 16 nastupa u kojima je zabio dva gola te dodao tome i dvije asistencije.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter