Osječkom sucu Jadranski derbi

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 23. kolo HT Prve lige u kojem je centralna utakmica Jadranski derbi koji se u subotu od 17:30 između Rijeke i Hajduka igra na Rujevici.

Drugi put u aktualnoj sezoni taj duel će suditi Damir Batinić iz Osijek. U prvom je Rijeka u vaterpolskim uvjetima na Poljudu slavila rezultatom 1:2. 

Batiniću će na Rujevici pomagati Kruno Šarić (Županja), Marjan Tomas (Osijek) i Andrej Burilo (Osijek) dok će za VAR biti zadužen Mario Zebec (Cestica) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, a suce će kontrolirati Vlado Svilokos iz Siska.

Kolo će u petak od 18 sati otvoriti Varaždin i Osijek kojima će suditi Goran Pečarić iz Zagreba, a u VAR sobu se nakon odrađene suspenzije vraća Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Ivan Bebek iz Rijeke je pak glavni arbitar u duelu Šibenika i Lokomotiva koji se igra u subotu od 15 sati na Šubićevcu.

Nedjeljni program od 15 sati otvaraju Gorica i Istra 1961 te Zdenko Lovrić iz Đakova, a kolo će istog dana od 17:05 u Maksimiru zaključiti Dinamo i Slaven Belupo u dvoboju koji je pripao Marinu Vidulinu iz Kanfanara. 

Službene osobe za 23. kolo:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter