Otvoren natječaj za novu generaciju stipendista Bilog srca

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U trofejnoj sali Akademije “Luka Kaliterna” na Poljudu otvoren je natječaj za novu generaciju stipendista Bilog srca. Nakon nekoliko godina pauze u ovu akademsku godinu petero studenata ući će sa stipendijom koja će im olakšati studiranje.

Na samom početku u ime Hajduka obratila se članica Uprave Hajduka Marinka Akrap.

–  “Prije više od sto godina Hajduk je osnovan od studenata, a oni su uvijek ti koji mijenjaju društvo na bolje. Ova stipendija im je pružena ruka potpore da to i ostvare. Naravno, nije slučajno da smo u trofejnoj sali Akademije jer ona simbolizira sve ono što naši stipendisti moraju u sebi nositi izvrsnost, ambiciju, energiju i poštovanje”, provukla je nit povezanosti Hajduka sa studentima Akrap.

Nakon gospođe Akrap okupljenima se obratio predsjednik Bilog srca Ivan Baranović s više detalja o samom natječaju.

–  “Iznos stipendije je po osobi je 8000 kuna na deset mjeseci što iznosi 800 kuna mjesečno. Sredstva za stipendije prikupljena su putem donacija onih koji već niz godina sponzorstvom ili volonterstvom podržavaju Hajduk. Iskoristio bi ovu priliku da zahvalim Karlovačkoj pivovari, Gastro ribarnicama Brač, Adriatic osiguranju, svim članovima Bilog srca te posebno hvala Društvu prijatelja Hajduka u Stuttgartu koje se također odlučilo na stipendiranje jednog studenta”, zahvalio je onima koji su omogućili stipendije Baranović.

Najbolji dokaz uspješnosti ovog projekta Bilog srca je njen prvi stipendist Ivan Marković koji danas, niti deset godina kasnije, već vodi svoju IT tvrtku.

–  “Samo biti dio cijele ove priče je velika stvar, da ti kao student uopće dođeš na Poljud. A kad dobiješ stipendiju to je jedan osjećaj ponosa i časti koji te prati i koji nosiš za cijeli život”, zaključio je Marković za hajduk.hr i tako na najbolji mogući način pozvao buduće stipendiste.

Uvjete natječaja možete pronaći – OVDJE , a prijavu možete osobno donijeti u Odjel za članstvo na Poljudu ili je poslati poštom do 29. listopada.

NATJEČANJA DOKUMENTACIJA “STIPENDIST BILOG SRCA: 

Pravilnik 

Prijavni obrazac 

Prijavni obrazac (1) 

Prijavni obrazac (2) 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email