Search
Close this search box.

Ozljede i dalje diktiraju sastav

Foto: Mario Braić

Čudan je broj ozljeda koje su Hajduk zadesile ove sezone. Možda je to i najveći problem koji se mora riješiti kako ne bi iz istog razloga i iduće godine ispali iz utrke. Iako će mnogi reći da se radi uglavnom o mehaničkim treba dobro istražiti zbog čega se i one događaju. Jer i takva ozljeda može doći zbog prethodnog stanja i slabe otpornosti u kojem se tijelo nalazi. Jednako tako i sporije zacijeliti.

Kukali smo nad lošim terenima, posebno u Kranjčevićevoj i Koprivnici. Ne bi li onda njihovi igrači, koji stalno tamo igraju, trebali biti najviše ozlijeđeni? A nisu.

Vidjeli smo svakakvih stručnjaka i “stručnjaka” pa bi se bilo zanimljivo vratiti na njihove objave iz povijesti. Prognoze na osnovu fotografija i slično.

Bili smo svjedoci i prilično promašenih prognoza Hajdukove struke o povratku igrača, a s obzirom na stanje u momčadi treba vidjeti je li i tu bilo zabušavanja.

Gomila toga se događala što je prilično neobjašnjivo i svakako se treba itekako ozbiljno time pozabaviti.

Za susret u Puli su otpali Prpić i Kalik. Livaja isto tako još ne može. I bolje da odmara kad nije neophodan. Tramezzanijevu taktiku znamo. Čvrsto i tvrdo iza, a naprijed ako netko pobjegne, dobro pobjegne.

U zadnjih 10 utakmica Istra je osvojila 15 bodova, a Hajduk 13. Jednako su golova postigli, po 13. Sve govori da će utakmica biti neizvjesna bez obzira na ogromnu razliku u kvaliteti.

Hajduk mora igrati ozbiljno, ne dopustiti onakve blamaže kao u utakmici s Varaždinom. Bez obzira na trenutno stanje, dovoljno je malo volje u ovakvom HNL-u da se odigra pristojna utakmica s obzirom na kvalitetu (i novce) koje Bili imaju.

Treba izdržati još ovo malo do kraja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter