Pajač prvi put sudi derbi Hajduka i Dinama

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline određen je za glavnog suca derbija između Hajduka i Dinama koji je kao zaostali susret 22. kola HT Prve lige na rasporedu u srijedu, 5. svibnja, s početkom u 18 sati na Poljudu. 36-godišnjaku će to biti prvi put da kao glavni djelitelj pravde sudjeluje u najvećem derbiju hrvatskog sporta.

Tom prilikom će mu pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Vedran Đurak (Stupno) i Marin Vidulin (Kanfanar) dok su za VAR zaduženi Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat utakmice je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja će biti Draženko Kovačić iz Križevaca.

Pajač je u dosadašnjoj karijeri Hajduku sudio u 20 navrata, a Bili su tom prilikom upisali skor od deset pobjeda, šest remija i četiri poraza. Dinamu je pak sudio dvije utakmice više, a Plavi su u tim susretima zabilježili 17 pobjeda, 2 neriješena ishoda i tri poraza.

Službene osobe za derbi:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email